HOSTINGDK.NET | mail- og webhosting


Billigt og stabilt webhotel til en god pris
Her får du over 99,7% oppetid og masser af plads
Har du spørgsmål så skriv til: info@hostingdk.net


Her finder du et billigt med ubegrænset antal mailkonti, Ubegrænset antal domæner og hjemmesider. Herunder finder du løsninger som dækker de flestes behov for stabil hosting samtidig med at prisen er lavest muligt.

Billigt Webhotel

et godt billigt alternativ til mailhotel og hosting af hjemmesider

 • 50 GB (51200 MB) serverplads

 • Ubegrænset antal mailkonti (POP3, IMAP, SMTP)

 • Ubegrænset antal forwardkonti/aliases

 • Brugervenlig webmail (dansk oversat)

 • Effektivt spamfilter (spamassassin)

 • DirectAdmin kontrolpanel

 • SSI, HTML, PHP 7 eller PHP 8

 • Ubegrænset antal MySQL/MariaDB databaser

 • Ubegrænset antal SQLite databaser

 • FTP adgang

 • DNS administration

 • Daglig backup af webhotel

 • SSL kryptering med LetsEncrypt

 • Support via e-mail alle ugens dage

 • Plads til ubegrænset antal domæner

 • 30 dages fuld tilfredshed eller alle dine penge tilbage
billigt webhotel - datacenter

dette er et foto fra et af de datacentre som bruges til hosting.

Pris: 7,50 kr. pr. månedKan jeg bruge det som mailhotel?
Ja du kan sagtens bruge det som et mailhotel og evt pege webdelen mod en anden server.

Hvor mange domæner kan jeg have på webhotellet?
Der er ikke sat nogle begrænsninger på hvor mange domæner du kan have, det er bare at tilføje dem, vi har lavet en vejledning her

Hvordan betaler man?
Du får tilsendt en faktura som kan betales via MobilePay eller Bankoverførsel

Skal jeg betale med det samme?
Nej du behøver ikke at betale med det samme, vi sender dig en faktura som kan betales indenfor 30 dage fra oprettelsesdato.

Kan jeg bruge wordpress?
Ja men kun hvis du har et Webhotel Standard eller Professionel som har PHP og databaser, men der er dog ingen 1click installer, så du skal selv have styr på at oprette database, uploade php filer osv, det er der ingen support på.

Hvorfor er det så billigt?
Grunden til at du kan købe så billigt et webhotel er at vi har automatiseret driften og vi sparer på udgifter til reklame og andre ting så vi kan holde omkostningerne nede så du kan få den bedste pris på dit webhotel, men også ved at ved at begrænse supporten til mail, det betyder at det er bedst hvis du kan det meste selv ellers kan du naturligvis altid sende en mail til support og du får svar samme dag hvis du skriver inden kl. 20

Er der ubegrænset trafik?
Nej, vi er nød til at sætte en grænse for at have en stabil drift, den er dog sat højt, der er fri trafik med en "fair use grænse" på 300 GB pr. måned. Du vil ikke kunne få en regning på ekstra trafik, webhotellet vil i stedet blive suspenderet ved overskridelse. Trafikforbruget nulstilles hver måned.

Kan jeg have mailkonti til hvert domæne?
ja du kan have seperate mailkonti med POP3, IMAP, SMTP adgang, mailadresser, forwardkonti/aliases til dine domæner.

Hvor meget koster det at flytte mine domæner?
Det er gratis at flytte .dk domæner hertil, har du derimod et internationalt domæne og du ikke blot kan skifte navneserver der hvor du har domænet, så skal det flyttes, det vil desværre koste noget. Læs FAQ for mere info.

Hvor meget plads er der til mail?
Du kan bruge alle dine GB til mail hvis du vil. Det er muligt via kontrolpanelet selv at styre hvor meget mail en mailkonto må fylde.

Flytter i mine mails og hjemmeside for mig?
Nej det er et "gør det selv" tilbud og derfor det er så billigt, du skal selv flytte data, men det er nemt hvis man har lidt styr på det tekniske.
Du kan flytte mails ved at kopiere dem ned lokalt i dit mailprogram via imap inden du skifter og så er det blot at kopiere tilbage, det er lidt mere kompliceret at flytte hjemmeside, men er det en statisk så er det bare at uploade via FTP, har du wordpress og ikke styr på det så anbefaler vi IKKE at du skifter webhotel udbyder.

Når det er billigt, er det så stabilt nok?
Ja det er stabilt og ligesom alle andre mail- og webhosting services så er vi selvfølgelig nød til at levere en god stabilitet, vores servere er klippestabile med over 99,9% oppetid.

Er supporten dansk og er support via e-mail godt nok?
Ja den er dansk og for de fleste er support via mail tilstrækkelig, men hvis man tænker sig om, så er der mange dyrerer amerikanske tjenester som Google Workspace og office365 som faktisk er helt uden support, men mange bruger dem alligevel. Her får du en gratis support via mail som svarer dig indenfor 24 timer, oftes meget hurtigere og det er samtidig med at du får en god pris på dit webhotel.

læs mere på vores side med ofte stillede spørgsmål